DM weekly challenge 2

mijntekeningen

Hallo!

Vandaag laat ik jullie mijn tekeningen zien die ik de afgelopen tijd heb gemaakt. Ik heb hier al eerder over geschreven, dat kan je hier vinden 🙂

Voor het vak Kunst Beeldend moet ik aan het einde van het schooljaar tekeningen in mijn dummy hebben staan. We kunnen kiezen uit een lijstje, waar heel veel tekenopdrachten staan. Ik zal elke keer de opdracht erbij zetten. (de nummers van de tekeningen staan ervoor op welke plek ze staan in het lijstje van de DM weekly challenge). Deze tekeningen heb ik vanaf november tot aan nu gemaakt, het zijn er dus best wel veel.

25 – Draw a glass
IMG_3542

Deze opdracht was een glas tekenen. Ik heb dit getekend met een balpen omdat dit toevallig dicht bij mij lag en ik kon zo ook snel tekenen. Als ik echt een tekening ga inkleuren doe ik er veel langer over!

151 – Free Choice
IMG_3544
Dit was een free choice, je mocht dus zelf kiezen wat je wilde tekenen. Ik vond het wel leuk om een jurk te tekenen dus heb ik dat gedaan. Het enige jammer eraan is, is dat ik de bovenkant van de jurk uit bolletjes wilden laten bestaan, maar dit lukte niet helemaal.

178 – Draw something red
IMG_3546
Voor deze afbeelding heb ik het lijstje even doorgekeken. Als het kerst is, hebben wij thuis heel veel rood (vooral in de kerstboom). Daarom toen ik zag dat de opdracht was om iets roods te tekenen, heb ik meteen een kerstbal gemaakt!

Zelf bedacht
IMG_3547

Deze tekening heb ik in de krokusvakantie gemaakt. Als ik me verveel op school ga ik altijd mandala’s maken, en het leek me nu wel leuk om dit echt in mijn tekenboek te doen. Eerst heb ik alles met potlood geschetst, zodat ik zeker wist dat het was wat ik wilde. Daarna ben ik er met een zwarte stabilo overheen gegaan en ingekleurd. Het hartje heb ik roze geverfd, omdat ik mijn roze stabilo kwijt was.

Nog een close-up:
IMG_3549

164 – Draw a camera
IMG_3551
Hier heb ik mijn polaroid camera getekend!( een review over de camera hier) Deze tekening heb ik ook in de vakantie gemaakt. Ik vind het zelf heel mooi geworden, alleen hij is net iets te licht ( ik heb teveel wit gebruikt).

Zo kan je hem vergelijken:
IMG_3550

301 – Draw something cute
IMG_3555
Misschien herken je deze cupcake wel, ik heb hem namelijk nagetekend van de cupcakes die ik heb gebakken (blogpost hier). De opdracht is draw something cute en dit vind ik toch echt wel cute. Ik vond het best wel lastig om eten te tekenen, omdat dit natuurlijk nooit echt een glad oppervlak heeft. Het is niet heel gedetailleerd, maar ik hem toch echt heel schattig 🙂

1 – Draw a shoe
IMG_3562
Hier heb ik mijn Nike getekend! Als je wilt weten hoe ik mijn Nikes zelf heb ontworpen en besteld kan je dat hier lezen :)Ik vind hem zelf echt goed gelukt, maar helaas had ik niet echt de goede kleuren roze. Hierdoor was het erg moeilijk om de verschillende kleuren en materialen te tekenen. Dit vind ik zelf een van de mooiste tekeningen.

Hier kan je hem vergelijken:
IMG_3561

271 – Free Choice
IMG_3558
Misschien herken je deze tekening ook wel. Ik heb namelijk mijn polaroid foto nagetekend. Ik vond vooral de zand en de schaduwen moeilijk om te tekenen, dus dat is ook niet helemaal gelukt. Ik vind dan wel weer de lucht goed gelukt.

Hier kan je de tekening vergelijken met de foto:
IMG_3560

Nadat ik dit had geschreven, kwam ik erachter dat ik echt heel veel tekeningen heb gemaakt over dingen die ook op mijn blog staan. Toevallig!

Ik hoop dat jullie dit leuk vonden om te lezen! Welke tekening vond jij het leukst?

Xoxo,

Lotte

Advertenties

17 gedachtes over “DM weekly challenge 2

  1. Mooi gemaakt! Ik doe er zelf ook aan alleen ik kleur ze nooit in, omdat ik nooit de goeie kleur kan vinden. Ben nu bezig met het maken van mensen, alleen dat gaat nog niet zo goed! :p

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s