Bureau Musthaves

bureaumusthaves

Hallo!

In mijn vorige post had ik veel plaatjes gepost voor bureau inspiratie. Vandaag ga ik met jullie de musthaves delen voor jouw bureau! Ik heb ze gebaseerd op alle dingen die terugkomen op de plaatjes van de inspiratie. Ik zeg wat de musthaves zijn en mijn suggesties waar je ze kan kopen.

De inspiratie plaatjes komen van we♥it en je kan op de productplaatjes klikken, je komt dan meteen op de site.

Veel leesplezier!

1. Een blikvanger

Papers, caffeine & all-nighters | via Tumblr

Op bijna alle plaatjes staat op het bureau een macbook/laptop. Ik vind het zelf super mooie computers, maar echt heel duur!  Daarom kan je ook wat anders neerzetten dat je aandacht vasthoudt. Wat dacht je van een mooi schilderij/poster of een prikbord? Je kan dan ook nog je prikbord opleuken. Zo kan je er bijvoorbeeld op schilderen zodat je een patroontje krijgt of een wereldkaart. Je vindt mijn diy voor een wereldkaart prikbord hier.

initial-letter-poster-lifestyle-productfoto

2. Een leuke lamp

beautiful | via Tumblr

Je bureau wordt meteen veel leuker door een lamp! Je kan bijvoorbeeld kerstlichtjes ophangen, maar ook een staande lamp. Dit is misschien handiger als je echt langer en in de avond werkt aan je bureau. Maar het kan natuurlijk ook allebei!

Happy Go Lights

3. Pennenhouders

D I О› M O N D

Pennenhouders en pennen zelf geven heel veel kleur aan je bureau. Ik heb daarom de leukste pennenhouders voor je opgezocht! Mijn favoriete is de witte van de Ikea, die eigenlijk als kaarsenhouder bedoelt is, maar zo leuk is! De roze/witte is eigenlijk ook een kaarsenhouder, maar net als bij die van de Ikea, kan je er heel goed pennen in doen! Het is ook leuk om je pennen in je mok te doen met een leuke opdruk of in een mason jar.

en-mok-productfoto

5. Opbergers

(100+) Tumblr

Dit is vooral belangrijk als je een netjes bureau wilt. Iets waar je dingen kan opbergen. Een netjes bureau is veel fijner om aan te werken dan een rommelig bureau!

My Favourite Jewellery Big - Stripe

5. Accessoires

YouTube: https://www.youtube.com/TutorialesBelenn

Dit is het leuke gedeelte! Je kan nu alle accessoires toevoegen die jij wilt. Op veel plaatjes staan bloemen, maar je kan ook heel veel andere dingen kiezen. Zo kan je leuke schrijfboekjes neerleggen of iets waar je heel trots op bent, zoals parfum, modeboeken of je (polaroid)camera. Kaarsen staan ook altijd goed!

Golden Boss

Sofie Valkiers Little black book

Baby, Light My Fire

6. Lege ruimte

Dit klinkt misschien een beetje raar, maar er moet ook wat lege ruimte zijn op je bureau. Dit geeft je een rustig en opgeruimd gevoel. Het ziet er ook meteen netter uit.

Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben!

Wat zijn jouw musthaves voor je bureau/werkplek? Laat het achter in de reacties!

Xoxo,

Lotte

Advertenties

4 gedachtes over “Bureau Musthaves

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s