Mijn nieuwe sneakers

schoen3659

Hallo,

Op maandag ben ik met mijn vader in Amsterdam geweest om te shoppen. In een eerder artikel kon je al lezen dat ik graag nieuwe sneakers wilde, maar niet een die iedereen al had. Ik heb ze gevonden hoor! Lees verder om er meer te weten over te komen 🙂

Ik heb ze dus in Amsterdam gekocht in de negen straatjes. De naam van de winkel weet ik niet meer, maar het was een erg schattig winkeltje 🙂 Toen ik in de winkel was vielen ze mij meteen op, omdat het precies was waar ik op zoek naar was! Witte sneakers, maar niet een die iedereen heeft.

Ze zitten erg lekker en zijn ook stevig. De buitenkant is van leer en de binnenkant is van badstof. Dit is niet super zweterig, het loopt wel lekker zacht. Ik heb ze in de ochtend gekocht en verder de hele dag nog door Amsterdam erin gelopen, om ze een beetje in te lopen. Ik heb geen blaren gekregen en ze lopen echt heerlijk!

Ik vind ook wel handig dat de details blauw zijn, omdat ik dit met veel dingen kan combineren. Het is een beetje glimmend en dit geeft een super leuk effect aan de schoenen.

Hier nog alle details:

 

schoen3664 schoen3667 schoen3670

Binnenkort zal ook de rest van wat ik geshopt heb volgen!

Laat een reactie achter wat je van mijn schoenen vindt 🙂

Xoxo,

Lotte

Advertenties

8 gedachtes over “Mijn nieuwe sneakers

  1. Leuke schoenen! Naar dat soort schoenen ben ik ook op zoek, heb alleen nog geen leuk exemplaar kunnen vinden. Blauw vind ik alleen iets minder mooi (vooral blauwe shirtjes staan me niet leuk), dus ik zou ze zelf in een andere kleur kopen 🙂

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s