Outfit Rome

beterDSC_0127

Hallo,

Vandaag heb ik voor jullie een oufit post! Hij is al van een tijdje geleden, maar hij is online 🙂 Deze fotos heeft Lise, een vriendin van mij, gemaakt toen we met school in Rome waren.

Kijk verder mee naar alle details!

Ik vind outfitposts een van de leukste dingen om over te bloggen, maar ik moet altijd even iemand zoeken die foto’s kan maken. Daarom heb ik er ook niet zo heel veel. Gelukkig nu wel, dus Lise heel erg bedankt voor de foto’s 🙂

Ik draag een kimono, een bloesje en een short. Ik had al eerder verteld dat ik kimono’s had gemaakt, nou hier is er één! Ik vind hem zelf echt mooi geworden en ook heel leuk bij mijn bloesje staan. Hij is lekker luchtig, maar geeft toch wel wat warmte.

Ik zou zelf misschien nog andere schoenen hebben gekozen, maar we waren natuurlijk een hele dag aan het wandelen, dus dit was het handigste, omdat ze echt goddelijk lopen 🙂

beterDSC_0126

beterDSC_01362

beterDSC_0129

beterDSC_0127

Wat heb ik aan?

Kimono – zelfgemaakt

Bloesje – Vero Moda

Short – C&A

Schoenen – Nike

Ik heb voor jullie ook nog een outfitpost uit Florence, dus die komt er ook nog aan!

Xoxo,

Lotte

P.S. Ik heb nu 150 volgers op bloglovin’ ! Heel erg bedankt! Volg je mij nog niet? Dan kan je me hier volgen.

9 gedachtes over “Outfit Rome

  1. Wat leuk!! Ik ben verliefd op je kimono. Wat gaaf dat je die zelf gemaakt hebt! Knap hoor! 🙂 Ik heb zelf een nieuwe jas gescoord dus ik denk dat ik die ook eens ga showen op mijn blog! 🙂 Ik volg je sinds kort. Leuke blog heb je!

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie