How to wear espadrilles

How to wear espadrilles #1

Hallo,

Een van mijn favoriete bezigheden tussen het leren door is collages op Polyvore maken. Vandaag ga ik jullie laten zien hoe je espadrilles kan combineren voor bijna elke kledingstijl en dat niet heel duur is. Espadrilles zijn namelijk perfect voor de zomer en kun je eindeloos combineren! Ook zijn ze deze zomer bijna overal te vinden. Lees verder om meer te zien!

Ik heb in totaal 3 looks gemaakt, een hipster/vintage look, een minimalistische en een classy. Natuurlijk kan je je kledingstijl niet in een hoekje duwen, maar dit is hoe ik het voor me zag 🙂 Ik laat eerst mijn collage zien en daaronder komen dan de items die erin zitten. Als je op het kleine plaatje klikt, wordt je doorverwezen naar de site!

1. De hipster/vintage look

How to wear espadrilles #1

Dit is mijn eerste look! Ik weet dat sommige mensen ‘hipster’ een stomme naam vinden voor een kledingstijl, maar zo zou ik deze look wel omschrijven. Opvallende schoenen, met een high waisted short en een croptop. Ik vind dit denk ik een van mijn favorieten, want de tas en de espadrilles vind ik echt geweldig! Het is allemaal net even anders dan normaal en dat vind ik echt heel leuk eraan. Ook de zonnebril vind ik heel leuk, maar of ik hem zelf op zou zetten… dat denk ik niet 😉

2. De preppy/minimalist look

How to wear espadrilles #2

Ik vond deze look het moeilijkst te plaatsen waarbij het eigenlijk hoort. Het is namelijk preppy, minimalistisch tegelijk. Ik ben echt verliefd op dit jurkje, de ruitjes vind ik zo leuk staan! Ook de rugzak vind ik heel speciaal door de vorm. Omdat de look vrij zwart-wit was, heb ik gekozen voor mintkleurige espadrilles en zonnebril. Zo krijgt de outfit toch nog een beetje kleur ! (trouwens het Nars flesje vond ik er gewoon leuk bij staan als decoratie 🙂 )

3. De classy look

How to wear espadrilles #3

Toen ik deze espadrilles zag, vond ik het meteen bij een classy outfit passen. Omdat er veel pastelkleuren inzitten, heb ik voor donkerrode lipstick en nagellak gekozen. Ik vind van deze look vooral het tennis rokje heel leuk.

Dit was het dan! Wat vond je van een how to wear post? Zal ik vaker laten zien hoe je een speciaal item kan dragen voor verschillende kledingstijlen? En welke vond jij het leukst? Laat een reactie achter!

Xoxo,

Lotte

Deze collages heb ik gemaakt met de site polyvore. Je kan mijn profiel hier zien.

2 gedachtes over “How to wear espadrilles

Plaats een reactie