Mijn nieuwe laptop!

beterIMG_4103.jpg

Hallo, vandaag heb ik voor jullie een blogpost over mijn nieuwe laptop! Op 2 augustus word ik namelijk 16 en als verjaardagscadeau heb ik deze laptop gekregen. Lees verder om er meer over te lezen!

Ik heb dus een laptop voor mijn verjaardag gekregen. Ik moet nog wel de helft zelf terug betalen, maar ik ben er echt heel blij mee! Eigenlijk wilde ik heel graag een macbook, maar dit was heel duur en ook niet heel handig aangezien wij verder thuis niets hebben van Apple, behalve onze Iphones.

De laptop is  van het merk Asus en het model heet Transformer Book Flip. Dit heet zo, omdat ik mijn scherm helemaal rond kan draaien! Ook is het scherm touchscreen, dus kan ik het ook als een soort tablet gebruiken. Je kan dat hier goed zien:

beterIMG_4111 beterIMG_4108

Ik ben er in ieder geval super blij mee, want nu kan ik ook vaker bloggen en zullen er meer blogposts online komen. Eerst had ik namelijk niet mijn eigen laptop en moest ik hem delen met mijn broertje, wat niet altijd goed ging. We moesten dan bijvoorbeeld allebei wat tegelijk aan school op een computer doen.

Ik ben verder echt super tevreden over de laptop, hij is namelijk 13 inch en totaal niet zwaar. Dit betekent dat hij makkelijk in tassen past. Perfect voor school en bloggen!

beterIMG_4100 beterIMG_4101.jpg beterIMG_4103.jpg

Dit was dan alles over mijn laptop. Wat vind jij ervan? Ik ben er echt heel blij en ik vind hem zelf ook nog wel iets weg hebben van een macbook. Natuurlijk is het niet helemaal gelijk, maar het lijkt er wel op!

Xoxo,

Lotte

9 gedachtes over “Mijn nieuwe laptop!

  1. Cool! Ik ben zelf ook 2 augustus jarig! Ik word alleen wel al 27 hihi. Coole laptop! Handig dat je ‘m ook kunt draaien en als soort van ‘tablet’ kunt gebruiken. Ik vind dat hij zeker wat weg heeft van een iMac. Ik ben nog altijd blij met mijn witte Sony Vaio met mijn eigen naam erin gegraveerd! 😀 Alvast gefeliciteerd!

    Geliked door 1 persoon

      1. Ja ze zijn inderdaad erg duur, maar ik heb deze ook nodig voor mijn opleiding!

        Like

Plaats een reactie