Oui, oui Paris (dag 3 & 4)

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Hallo, vandaag ga ik de foto’s aan jullie laten zien van dag 3, 4 & 5 toen ik in Parijs was. Ik heb weer veel mooie foto’s bij deze dagen, dus lees snel verder 🙂

Dag 3
Dit was de dag van oudejaarsdag. We gingen in de ochtend naar de Arc de Triomphe en hebben die ook beklommen. We hadden opnieuw heel erg geluk met het weer, want we hadden echt een stralend blauwe lucht. Na weer heel veel traptreden waren we op de Arc de Triomphe. Het uitzicht is ook weer super mooi!

De Arc de Triomphe is al best wel oud en op een lijn staat een nieuwe moderne boog. Dit is bij het zakengedeelte La Defense. Als je ook op Arc de Triomphe stond, stond je recht tegenover de nieuwe boog. Zit vond ik ook echt leuk om te zien, want je ziet echt het verschil tussen de ‘oude’ binnenstad met allemaal mooie gebouwen en het zakengedeelte met moderne grote gebouwen.

Processed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb1 presetProcessed with VSCOcam with hb2 preset

Nadat we de Arc de Triomphe hadden beklommen, hebben we nog wat gegeten bij Ladurée. Dit pand ziet er echt super mooi uit! Ook de etalage zag er echt heel mooi uit, allemaal met dozen vol met macarons. Alles daar is ook echt in snoepkleurtjes, de buitenkant van het pand maar ook de menukaarten. Het was wel heel toeristisch, maar wel leuk om een keer meegemaakt te hebben 🙂

Processed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb1 preset

In de middag zijn we nog verder gegaan naar een ander plein en naar andere winkelstraten. We gingen wel weer op tijd terug, want we hadden een oudejaarsdiner in ons hotel.

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Van de oudejaarsavond heb ik geen foto’s. Maar het was wel echt heel leuk! Iedereen ging naar de Champs-Élysées en dan werd er een lichtshow geprojecteerd op de Arc de Triomphe. Dit was heel leuk, maar wel weer snel over. De show duurde maar 10 minuten. Na de show ging iedereen weer weg. Ik vond het echt bijzonder dat de hele Champs-Élysées vol stond met allemaal mensen.

Dag 4

Dit was de eerste dag van 2016. Helaas zat het weer niet mee en was het erg koud en mistig. Omdat als enige attractie de Eiffeltoren open was op nieuwjaarsdag, hebben we die bewaard tot de laatste dag. De Eiffeltoren zijn we opgelopen met de trappen. Dit is wel even een inspanning (vooral als het koud is en je bent zo dom om een panty aan te doen …), maar echt de moeite waard. Het is niet alleen goedkoper, maar het is ook super leuk om steeds door alle stangen naar het uitzicht te kijken.

Processed with VSCOcam with hb1 presetProcessed with VSCOcam with hb1 preset

Dit waren dan mijn dagen in Parijs en de foto’s daarvan. Parijs is echt zo’n mooie stad en ik vond het echt super fijn om gewoon door de stad te lopen en naar alle gebouwen en de omgeving te kijken. Als je Parijs nog nooit hebt bezocht raad ik het zeker aan!

Wat vond jij van de foto’s? En ben je wel eens in Parijs geweest? Laat een reactie achter!

Xoxo,

Lotte

 

Advertenties

6 gedachtes over “Oui, oui Paris (dag 3 & 4)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s