Top 10 leukste modeboeken

 

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Hallo, deel ik met jullie de top 10 leukste modeboeken. Modeboeken zijn zulke boeken die altijd heel fijn om even door te bladeren en inspiratie uit te halen. Dit komt omdat ze van binnen en van buiten er altijd super mooi uitzien. De boeken zijn ook een goed versiering van je boekenkast of bureau 🙂 Lees meer!

Ik heb mijn top 10 uitgekozen en als je op de afbeelding klikt, ga je naar de site waar je ze kan kopen. Ze staan verder niet op volgorde, het staat gewoon een beetje door elkaar 🙂

1. The illustrated world of Chanel

boek-coco-chanel-megan-pf

Dit boek staat vol met allemaal mooie illustraties over Chanel. De illustraties zijn gemaakt door Megan Hess, zij werkte al eerder samen met Vogue en Harpers Bazaar. Hier staan verder geen modetips in, maar wel quotes en super mooi illustraties!

Voor 26,99 euro kan je hem bij Modemusthaves kopen.

 

2. Brooklyn Street Style Book

Dit boek staat vol met tips en foto’s over de mode in Brooklyn. Juist omdat het foto’s en tips door elkaar zijn, lijkt me dit erg leuk om te zien. Vooral van de foto’s kan je weer inspiratie halen voor je eigen outfits!

Voor 25 euro kan je hem bij Urban Outfitters kopen.

 

3. Girl in Dior

stripboek-girl-dior-pf

In dit boek kan je een stripverhaal lezen over de Clara, een modejournaliste die uiteindelijk de muze van Christian Dior wordt tijdens zijn debuutcollectie “The New Look”. Naast een superleuk stripverhaal, leer je nog wat over de modegeschiedenis en wat modetips!

Voor 29,95 kan je dit boek bij Modemusthaves kopen.

 

4. The Wonderful World of Fifi Lapin

The Wonderful World of Fifi Lapin

In dit boek geeft Fifi Lapin allemaal tips, van hoe je kledingstukken kan stylen tot hoe je de beste jeans moet kopen. Ook staan er nog interviews met ontwerpers, foto’s en illustraties in.

Voor 13,99 kan je dit boek bij Bol.com kopen.

 

5. Style

Style

 

Dit boek heb ik zelf en ik vind het echt een heel fijn boek. Hier staan goede tips is voor als je een keer niet meer weet hoe je iets moet combineren of als je even wat anders wil proberen. De foto’s zijn erg mooi en heel duidelijk. Ik vind het zeker een aanrader!

Voor 13,00 euro kan je dit boek bij Bol.com kopen.

 

 

6. Little Black Book

little-black-book-sofie-valkiers-pf1

De Belgische Faschionblogger Sophie Valkiers heeft in dit boek tips om als een echt parisienne te kleden. Ook verklapt ze haar favoriet winkels en vertelt ze over de modewereld. Ook dit boek staat super mooi op een bureau.

Voor 24,99 euro kan je dit boek kopen bij Modemusthaves.

 

7. Style by YSL

boek-ysl-style-pf1

 

In dit boek staat allemaal info over de bekende ontwerper Yves Saint Laurent. Ook staan hier veel illustraties in, bijvoorbeeld van oudere collecties die hij heeft ontworpen. Ik vind de voorkant sowieso al echt een heel leuk fel kleurtje hebben 🙂

Voor 36,95 euro kan je dit boek bij Modemusthaves kopen.

 

8. My Wonderful World of Fashion

My Wonderful World of Fashion

 

Dit boek heb ik zelf ook en dit is echt het perfecte book als je even niks te doen hebt. Je kan printjes inkleuren en ook zelf kleding en accessoires ontwerpen. Dit is perfect om even creatief bezig te zijn met mode.

Voor 15,00 kan je dit boek kopen bij Bol.com

 

 

9. IT

boek-alexa-chung-it-pf

Dit boek is geschreven door de it-girl Alexa Chung. Persoonlijk vind ik haar stijl echt geweldig, ze ziet er altijd super mooi uit. In dit boek geeft ze een kijkje in haar leven. Dit boek staat ook weer supermooi bij je interieur 🙂

Voor 24,95 euro kan je dit boek kopen bij Modemusthaves.

 

 

10. How to be Parisian

How to be Parisian

 

In dit boek kan je lezen hoe je een echte parisienne kan worden op het gebied van mode, kunst en nog veel meer. Naast de tips, staan hier ook illustraties en mooie foto’s in.

Voor 18,99 kan je dit boek bij Bol.com kopen.

 

 

 

Dit was dan mijn top 10 van modeboeken. Wat lijkt jou het leukste boek? En heb je zelf een modeboek? Laat het weten in de reacties!

Xoxo,

Lotte

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Advertenties

6 gedachtes over “Top 10 leukste modeboeken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s