Review Girl Online on Tour

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Hallo, vandaag een review over het tweede boek van Zoe Sugg, beter bekend als Zoella. Het is al een tijdje dat het boek uit is, maar ik wil alsnog een review schrijven over dit boek. Lees meer om alles over het boek te weten te komen!

Dit boek is dus het tweede boek in de ‘serie’ Girl Online. Je moet wel even het eerste boek van tevoren lezen, want het verhaal loopt door in het tweede boek. Net als bij het eerste boek, ziet de voorkant er weer super leuk uit!

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Waar het in het eerste boek vooral ging over Penny en hoe het allemaal ging met haar blog, gaat het tweede boek meer in op haar relatie met de beroemde zanger Noah. Ik wil niet te veel erover schrijven, want het is veel leuk om het allemaal zelf te lezen! Als je van een makkelijke schrijfstijl houdt, met bloggen als hoofdthema en andere aspecten die bijna ieder tienermeisje herkent, is dit boek erg fijn om te lezen.

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Het verschil tussen het eerste en tweede boek is, dat je je in het eerste boek iets meer kan herkennen in Penny dan in het tweede boek, maar dat maakt het niet minder leuk. Ik raad het boek zeker aan als je een vrolijk boek wilt lezen wat over bloggen gaat!

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Heb jij wel eens Girl Online of Girl Online on Tour gelezen? En lijkt het je wat? Laat een reactie achter!

Xoxo,

Lotte

3 gedachtes over “Review Girl Online on Tour

Plaats een reactie