Shoplog Amsterdam

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Hallo, ik heb de toetsweek weer overleefd, dus nu heb ik weer tijd voor bloggen! Voor vandaag heb ik nog een shoplog over kledingstukken die ik onlangs in Amsterdam tijdens mijn vakantie heb gekocht. Het is niet heel veel, maar er zitten wel een paar dingen tussen waar ik echt blij mee ben!

Nadat ik met een vriendin de nieuwe tentoonstelling Catwalk in het Rijksmuseum hadden bezocht, zijn we doorgelopen naar Subdued in de Leidsestraat. Ik zie hier bijna altijd wel leuke dingen, maar soms vind ik het net iets te duur. Maar ik ben wel geslaagd!

Subdued

Ik heb bij de Subdued een shirtje met een hals met veters of iets in die richting :). Ik vond dit echt een zomershirtje, met de blauw witte streepjes en de korte mouwen. Ik zie mezelf dit echt dragen in de zomer als het lekker warm weer is.

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Brandy Melville

Na de Subdued liepen we verder naar de Brandy Melville, die ik ook in de Leidsestraat zit. Dit is een van mijn lievelingswinkels en nu ook weer ben ik er goed geslaagd. Als eerste kocht ik een breed gestreept shirtje, wat er een beetje jaren 70 uitziet met de oranje kleuren. Ik vind de oranje kleur echt mooi!

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Ook heb ik oorbellen in de vorm van een driehoekjes gekocht. Ik wilde graag nog minimalistische  oorbellen en deze oorbellen vind ik echt perfect!

Toen ik ging afrekenen zag ik bij de kassa patches liggen. Als je dit strijkt op een shirt blijft het er ook opzitten! Er waren verschillende soorten, maar ik vond deze de leukste!

Processed with VSCOcam with hb1 preset

H&M

Hierna zijn we gaan lunchen bij Bagel & Beans . Na echt een superlekkere bagel te hebben gegeten, zijn we weer verder gegaan met shoppen. We zijn nog wat andere winkels in gelopen, maar daar zijn we verder niet geslaagd. Waar ik wel weer wat gekocht heb, is de H&M. Hier heb ik echt een heel leuk boho bloesje gekocht.

Processed with VSCOcam with hb1 preset

America Today

De dag ervoor had ik ook nog een regenjas bij de America Today gekocht. Ik heb hem in een hele mooie babyblauwe kleur en hij ziet er echt heel schattig uit!

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Hier kan je online de kledingstukken vinden:

Shirtje Subdued Shirtje Brandy Melville Oorbellen Brandy Melville Bloesje H&MRegenjas America Today

Dit waren dan al mijn aankopen. Welke vond jij de leukste? Laat een reactie achter!

Xoxo,

Lotte

Advertenties

4 gedachtes over “Shoplog Amsterdam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s