Op reis naar Londen & Barcelona!

bbeterIMG_4130

Hallo, na een week ziek zijn ben ik er eindelijk weer! Over 2 weken ga ik weg met school en in de meivakantie ga ik op trainingsstage. Ik leg uit waar naartoe ik ga en wat ik allemaal ga doen.

Over 2 weken ga ik dus met school op studiereis naar Londen. We verblijven in hartje Londen en ik heb er zoveel zin in! We gaan super sightseeing doen en ook bijzondere uitstapjes, zoals een voetbalwedstrijd en een street-art tour. Ik weet nog niet of ik mijn spiegelreflexcamera ga meenemen, dus of er foto’s van komen is nog even een puntje. Ik wil wel graag de camera meenemen, maar hij is van mijn moeder en die weet het nog niet helemaal. Maar afgezien van dat heb ik er super veel zin in en kijk ik erg uit naar Londen!

Dan ga ik een anderhalve week later weg op trainingsstage naar een plaatsje vlak bij Barcelona. Zoals jullie misschien weten zit ik op atletiek en ik ga dan ook anderhalve week lang trainen. Ik ben nog nooit op trainingsstage geweest, dus ik ben echt heel benieuwd hoe dat gaat worden. We hebben niet alleen maar dagen dat we gaan trainen, maar er zijn ook rustdagen. Zo gaan we bijvoorbeeld een dag naar Barcelona. Hier heb ik ook super veel zin in!

Dit zijn dan mijn twee reizen die ik deze maand ga doen. Heb jij nog tips? Laat dan een reactie achter!

Xoxo,

Lotte

 

 

 

Advertenties

3 gedachtes over “Op reis naar Londen & Barcelona!

  1. Londen is super leuk! Ga vooral naar Oxford street, daar heb je namelijk bijna alle leuke winkels. Ga naar Superdrug en Boots, dat zijn twee hele leuke drogisterijen. En neem natuurlijk een kijkje in de grootste Lush winkel van heel de wereld 😉 M&M store is ook leuk. Liefs

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s