Mijn nieuwe bikini!

beterIMG_3919

Hallo,

Ik had even mijn toetsweek door tijd om een blogpost over mijn nieuwe bikini te schrijven! Zoals jullie weten, wilde ik al super lang een Triangl bikini, maar ik vond ze veel te duur. Na veel rond kijken kwam ik uiteindelijk uit bij Bikini Loca, een online webshop die ik via Instagram heb ontdekt. Ze hadden eerst alleen de bikini’s met neon kleurtjes en zwarte randen, maar ik wilde een speciaal model heel graag: de Ollie- Penny Wanderlust (Zo heet hij op de Triangl site). Een wit met blauwe bikini. En ik heb hem dan nu! Lees verder om er meer over te weten te komen!

Disclaimer: Dit wil ik maar meteen even in het begin zeggen, ik heb de bikini met mijn eigen geld gekocht. Ze hebben mij niet gevraagd om positief over de winkel te schrijven, maar ik ben gewoon heel enthousiast! 🙂

De winkel

Ik heb hem dus besteld bij Bikini Loca. Dit zeggen ze over de site zelf: Wij zijn twee jonge meiden van 18 jaar die het leuk vinden om trends en accessoires met jullie te delen. Het zijn producten die we voor jullie hebben gevonden en die we jullie tegen een zo laag mogelijke prijs willen aanbieden. De bron van onze ideeën zijn voornamelijk festivals en andere evenementen die wij bezoeken.

Ze waren heel fijn om mee te werken, want ze beantwoorden mijn mailtjes over mijn maat. Ik wist niet zeker welke maat ik moest hebben, maar ze hebben me goed geholpen want hij zit als gegoten!

Helaas hadden ze mijn maat niet op voorraad, dus moest ik 2 weken wachten. Ik kreeg ook precies na 2 weken een mailtje  dat ze hem binnen hadden gekregen. Toen ik had betaald kwam het pakketje ook heel snel. Ik ben echt super tevreden met de service, want de bikini paste dus precies en was super snel binnen!

De bikini

De bikini is gemaakt van de stof neopreen (dezelfde stof als surfpakken). Hij zit sluit heel goed aan en omdat het zo’n dikke stof is, staat het echt heel mooi! De kleuren zijn ook helemaal waarheidsgetrouw, het broekje is een hele mooie blauwe kleur en het topje is zwart met een soort van witte gaas erop.

Het topje heeft dan wel geen vulling, maar omdat het zo’n dikke stof is schijnt het niet door en geeft het ook nog veel steun. Wat ik ook heel fijn vind, is dat de bandjes verstelbaar zijn. Ik kan ze nu helemaal verstellen, wat ik ook heb gedaan want anders waren ze veel te groot geweest!

De sluiting is ook goed, het is een soort klik-systeem. Makkelijk zelf los te maken, maar hij gaat niet zomaar los. Heel fijn!

Ik heb hier nog wat close-ups van de bikini:

beterIMG_3923 beterIMG_3920 beterIMG_3918

Kortom, Ik ben super blij met mijn bikini en de winkel! Ik ga zeker nog wel een wat hier bestellen.

Dit is de site: http://bikiniloca.tictail.com/

En mijn bikini kan je hier vinden.

Wat vond jij van mijn bikini? Laat een reactie achter!

Xoxo,

Lotte

7 gedachtes over “Mijn nieuwe bikini!

  1. Hoi! Allereerst; je hebt echt een super leuk blog! Ik kwam ook, na een tijdje naar een bikini gezocht te hebben bij bikini Loca terecht! Nu heb ik een paar vraagjes want;
    – op de site staat dat als je wilt bestellen dat ze je dan moet mailen met je gegeven en de kleur/maat/model maar je kunt ook bestellen via de site, hoe werkt dat?
    – Ik weet niet zo goed welke maat ik moet hebben, hoelang ben jij & welke maat heb jij besteld? (ik heb ze al gemaild om het te vragen maar ze reageren niet)
    – normaal gesproken heb ik maat 34 en zit ik tussen s en xs in. Ik durf niet zomaar te bestellen aangezien een bikini wel echt mooi aan moet sluiten..

    Geliked door 1 persoon

    1. Dankjewel!
      Volgens mij hebben ze de site meer om te laten zien wat zij verkopen. Maar om echt te bestellen moet je de mailen. Dat was bij mij zo en dat is volgens mij nog steeds zo.
      Ik ben 1,68 en heb xs besteld. Normaal zit ik ook tussen xs en s in, maar deze zat helemaal goed! Bij mij reageerden ze wel en toen gaven ze xs aan.
      Ik zou ook nog even een berichtje sturen via Instagram want ik weet niet of ze nog erg actief zijn op hun mail 🙂
      Hopelijk heb ik je zo goed geholpen en als je nog een vraag hebt, stel hem dan gerust!

      Like

Plaats een reactie