DIY Tumblr hoesjes!

PicMonkey Collage

Hallo, vandaag heb ik voor jullie een nieuwe diy! Nu ik mijn IPhone heb kan ik eindeloos wisselen van hoesjes en dat doe ik ook graag! Maar om nou heel veel hoesjes te kopen, is een beetje duur en het is veel leuker om ze zelf te maken! Deze hoesjes zijn Tumblr inspired, en misschien heb je ze ook wel eens zien voorbij komen op Tumblr. Veel leesplezier!

Wat heb je nodig voor alle hoesjes?

  • Een doorzichtig hoesje dat goed om jouw telefoon past
  • Kleurpotloden of stiften
  • Gewoon papier of doorzichtig papier
  • Een liniaal

Nu zal je denken, wat bedoelt ze nou weer met doorzichtig papier? Mijn moeder had een keer van haar werk doorzichtige stroken meegenomen. Het zijn resten van lamineerfolie. Het is dus eigenlijk geen doorzichtig papier, maar ik vind doorzichtig papier wat makkelijker 🙂

Het Henna hoesje

IMG_3650beter

Dit hoesje zag ik zelf zo vaak voorbij komen op Tumblr! Ik vind hem ook helemaal geweldig, maar  ik vond het nog best wel duur op sommige sites. Daarom besloot ik hem zelf te maken!

Ik heb eerst zelf het ontwerp getekend, en dit overgetrokken op mijn doorzichtige papier. Ik heb het overgetrokken met wit potlood, maar ik zou het liever met een witte stift doen. Wij hadden thuis geen witte stift en ik heb eigenlijk geen idee of je die ergens kan kopen, want nu zie je mijn henna patroon niet zo goed 😦 Ik vind hem wel super goed gelukt, maar helaas valt het witte dus niet zo op.

IMG_3654beter

IMG_3656

Het Alien hoesje

IMG_3642

Dit hoesje wordt niet verkocht, maar je kan het wel herkennen van de truien van Brandy Melville. Ik vind het echt een leuk design, dus begon ik het ook na te tekenen. Het is heel simpel en dit heb ik ook ingekleurd met potlood, dit keer wit en zwart. Ik denk omdat ik hier vaker met wit ben over heen gegaan, dat het ook wat duidelijker is.

IMG_3635beterIMG_3639beter 

Het Ok , but first coffee hoesje

IMG_3645

Dit hoesje wordt verkocht bij Brandy Melville en je hebt er ook nog een trui van. Ik vond zelf de opdruk heel leuk, maar ja ik lust geen koffie #allesvoorjeblog :p Alsnog heb ik het hoesje wel gemaakt ! Voor dit hoesje kan je gewoon de tekst uitprinten, maar ik heb het weer overgetrokken met potlood op mijn doorzichtige papier. Een liniaal kan hier wel handig bij zijn, zodat je mooie strakke letters krijgt.

IMG_3648

IMG_3647

Deze afbeelding heb ik overgetrokken( hij komt hier vandaan):

love😍😍😍

Het Brandy Melville hoesje

IMG_3643beter

Deze diy is meer een diy Brandy Melvile hoesjes geworden, haha 🙂 Soms als je bij Brandy Melville komt liggen er stickers die je gratis mag meenemen. Ik zou het zeker weten doen! Er staan vaak leuke quotes op en je kan ze bijvoorbeeld plakken op een notitie boekje of als telefoonhoesje 🙂 Ik heb de sticker hier niet opgeplakt, gewoon in mijn hoesje gedaan en dit blijft ook goed zitten.

IMG_3634 IMG_3632

Wat vond jij van mijn hoesjes? Welke vond jij de leukste? En zou je ze ook namaken? Laat een reactie achter!

Xoxo,

Lotte

18 gedachtes over “DIY Tumblr hoesjes!

  1. Leuke maar toch eenvoudige DIY’s daar hebben we wat aan! Creatief bedacht om het met doorschijnend papier te doen, zo kun je een hoesje ook nog meerdere keren gebruiken!

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie